آوای معرفت | سخنرانی حجت الاسلام رفیعی _ علل افول ارزش ها از منظر حضرت زهرا سلام الله علیها


ایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام صوت های سخنرانی سخنرانان مطرح کشوری  را برای شما در سایت هیات جمع آوری نموده است.

 

 

در ادامه سخنرانی مذهبی از حجت الاسلام رفیعی با موضوع “علل افول ارزش ها در جامعه ی اسلامی از منظر حضرت زهرا سلام الله علیها” قرار داده شده است .

 

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا رفیعی در شب شهادت حضرت زهراء(س) در حسینیه امام خمینی(ره) با تبیین علل افول جوامع از ارزش‌ها گفت: از دیدگاه ام‌الائمه حضرت زهراء(س) وجود نفاق، دوری از قرآن، شکستن حرمت حضرت رسول‌الله(ص)، پیروی از ابلیس و ایجاد تفرقه و اختلاف، عوامل اصلی سقوط جامعه از ارزش‌های دینی هستند. امروز لازم است با درس گرفتن از تاریخ، مانع تکرار اتفاقات تلخ شویم.

وی درباره نقش نفاق در دوری از ارزش‌های دینی اظهار کرد: «نفاق» می‌تواند به ارزش‌های جامعه لطمه بزند، رسول خدا(ص) در حدیثی می‌فرماید "من درباره امت خویش از کافر نمی‌ترسم، بلکه از منافق می‌ترسم"، کسی که باطن و ذاتش مطابق با گفتارش نیست. در قرآن کریم سیصد آیه راجع به مسأله نفاق وجود دارد و سیزده سوره نیز به بحث نفاق پرداخته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه جوامع دینی با پشت سر گذاشتن قرآن کریم از ارزش‌های دینی دور خواهند شد، گفت: اگر ابعاد مختلف زندگی را با قرآن منطبق کنیم، بسیار در زندگی اثر خواهد گذاشت، به‌عنوان مثال، خداوند در قرآن می‌فرماید: «قُولُوا قَوْلاً سَدیداً». امروزه بر اساس قرآن خانواده‌داری نمی‌کنیم، این در حالی است که اگر با محوریت قرآن خانواده‌داری کنیم، خانواده‌ها با آسایش و شاد خواهند بود و محبت زن و مرد نسبت به یکدیگر زیاد می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: «سلیمان کتانی» نویسنده و دانشمند مسیحی چند کتاب زیبا درباره ائمه(ع) دارد، او عنوان کتاب خود درباره حضرت علی(ع) را «الامام علی(ع)؛ نبراس و متراس» یعنی علی(ع) مشعل و پشتیبان، عنوان کتابش درباره امام حسن(ع) را «الامام الحسن(ع)؛ کوثر المحدور» یعنی کوثر از دست رفته و عنوان کتابش درباره حضرت زهراء(س) را «ِوترٌ فی قِمد» یعنی کمانی در غلاف گذاشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: «وتر» اشاره به مقام و جایگاه زن دارد، او در این کتاب می‌گوید "کسی فکر نکند خطبه حضرت زهراء(س) برای مسجد مدینه بود، این خطبه فراتر از مسجد و مدینه و مخاطبان آن روز مسجد مدینه بود، بلکه باید نسل در نسل پای این خطبه بنشینیم و به تحلیل آن بپردازیم".